Tuincentrum studio black Tsjechië

Tuincentrum studio black 

Voor een Tsjechische klant gaan we zijn concept verder uitbreiden. Zijn concept is om kleine tuincentrums te realiseren bij woonboulevard zodat klanten naast hun andere boodschappen ook een tuinplantje of een bosje bloemen kunnen kopen.

New Way projects gaat nu zijn 2e tuincentrum Studio Black 1 realiseren. Dit is een tuincentrum wat gebouwd wordt op een parkeerplaats naast een woonboulevard. De kas die gebouwd wordt is “maar” 464m2 maar bevat alles wat een volwaardig tuincentrum (en meer) ook bevat.

De staalconstructie, met een 14.4 meter tralie, wordt volledig gepoederd coat in de kleur RAL 9005.      Naast het 60 mm. sandwich op het dek wordt er ook Polycarbonaat geplaatst zodat het toch de lichtinval krijg wat nodig is. In de gevels zit 24mm. geïsoleerd HR ++ glas en 60mm sandwich.
Het sandwich op dek en gevels wordt van buiten en binnen in een donkergrijze kleur geleverd.
De aluminium gevels wordt afgemaakt met een kliklijst wat ook zwart gepoedercoat is.
Binnenin wordt een volledig dubbelscherm gemonteerd.


Voor de verwarming is gekozen voor warmtepompen zodat het gehele tuincentrum klimaatneutraal is. Dit wordt aangelegd door lokale installateurs.

Om alles nog exclusiever te maken wordt rondom de kas een staalconstructie bevestigd waar verticale houten balken worden bevestigd van de gehele hoogte van de kas. Ook worden hier banners op geplaatst. Bovendien komt er op de plekken waar geen hout/banners zit, een levende gevel geplaats.